Скочи на садржај

O Nama

Nudimo Vam kompletno opremanje domova, poslovnog prostora, kancelarija, komercijalnog prostora i enterijera uopšte u Novom Sadu i okolini.

Enterijer Trninić od 1998. godine na području Novog Sada i okoline pruža usluge tapaciranja svih vrsta nameštaja, tapaciranje jahti, tapaciranje vrata, kompletno uređenje enterijera starih automobila, izradu tapaciranog nameštaja kao što su trosedi, dvosedi, fotelje i ugaone garniture po meri.

O nama Vam može posvedočiti veliki broj zadovoljnih kupaca a našim dugogodišnjim iskustvom Vam garantujemo kvalitetnu reparciju Vašeg nameštaja kao i izradu novog.

Pri izradi i tapaciranju nameštaja koristimo visoko kvalitetne i atraktivne materijale kako u početnoj tako i u završnoj fazi izrade odnosno reparacije nameštaja.

Naše Usluge

20180817_140330

Izrada tapaciranog nameštaja

Izrada tapaciranog nameštaja kao što su trosedi, dvosedi, fotelje i ugaone garniture po meri.

20200527_102826

Nameštaj od pločastih materijala

Izrada nameštaja od pločastih materijala kao što su kuhinje, plakari, komode, kupatilski nameštaj, predsoblja i ostalo po Vašoj meri i želji.

naslovna-trninic

Tapaciranje nameštaja

Tapaciranjem nameštaja i restauracijom nameštaja se bavimo od 1998. godine i iza nas je veliki broj zadovoljnih kupaca

Prodaja

namestaj-trninic-16

MEBL ŠTOFOVI

Pored gore navedenih usluga u svojoj ponudi imamo širok asortiman mebl štofa, dekorativnog štofa, draper platna, prirodne kože, eko kože, platna za tende, štofa za auto tapetariju,

pozamanterija

DEKOR I POZAMANTERIJA

U ponudi imamo i pozamanteriju za tapaciranje i dekorisanje Vašeg enterijera i ukrasne eksere koji se najčešće koriste pri tapaciranju stilskog nameštaja.