Скочи на садржај

IZRADA NAMEŠTAJA od pločastih materijala

Ako ste se opredelili za izradu nameštaja po meri od pločastih materijala - dobićete lep i kvalitetan nameštaj.

Enterijer Trninić se dugi niz godina bavi izradom nameštaja od pločastih materijala kao što su kuhinje, plakari, komode, kupatilski nameštaj, predsoblja i ostalo po Vašoj meri i želji.

Kod nas možete poručiti nameštaj po meri Vašeg prostora i dizajna po Vašem ukusu. Uz našu pomoć možete ostvariti svoje snove i uživati u nameštaju vrhunskog kvaliteta modernog ili rustičnog dizajna. Izrađujemo nameštaj za spavaće sobe, dnevne sobe, dečije sobe, kuhinje i trpezarije, predsoblja i ostalo.

Koje Materijale Koristimo?

Pri izradi nameštaja od pločastih materijala koristimo pločaste materijale i okove visokog kvaliteta, od proverenih dobavljača, vodeći računa da se proizvedeni nameštaj dimenzijama i dizajnom savršeno  uklopi u postojeći enterijer.

Iskustvo = Dobar Savet !

Ako ste neodlučni u donošenju odluke mi Vam možemo pomoći oko dekorisanja Vašeg nameštaja odnosno Vašeg enterijera. Naš stručni tim će Vam pomoći u donošenju važnih odluka uređenja Vašeg životnog prostora.

Pružite nam priliku i uverite se u kvalitet naše usluge.

Pogledajte neke od komada nameštaja od pločastih materijala koji su izašli iz naše radionice, a na koje smo veoma ponosni.