Скочи на садржај

MEBL ŠTOFOVI

Mebl štof je neizostavan materijal svakog doma i neizbežan pri uređenju enterijera a odabir odgovarajućeg doprineće toplini Vašeg doma, poslovnog i komercijalnog prostora.

Mebl štof se pored tapaciranja nameštaja koristi i za izradu dekorativnih jastuka, prekrivača odnosno navlaka za nameštaj, a posebne vrste se mogu koristiti i za izradu drapetija.

Enterijer Trninić u svojoj ponudi ima širok asortiman mebl štofa za kućnu upotrebu kako redovnih tako i vodoodbojnih, vartootpornih, mebl štofova otpornih na fleke, outdoor štofove za spoljnu upotrebu i mebl štofove koji se lako brišu.

U ponudi imamo i mebl štofove za hotele i komercijalne prostore koji su ne zapaljivi i koji su po poslednjim evropskim standardima.

Prirodna i Eko Koža

Pored mebl štofa u ponudi imamo i odličan izbor popularne italijanske prirodne kože, eko kože kako redovne za obične namene tako i specijalne koja se koristi za opremanje zdravstvenih ordinacija, teretana, eko kože otporne na vodu i uv zrake koja se koristi za tapaciranke glisera, jahti i brodova, platna za tende, prirodne kože za auto tapetariju, draper platna i dekorativnog štofa.

Ostalo U Ponudi

Pored gore navedenih materijala u ponudi imamo i ukrasne gajtane, bortne i kićanke koje se koriste za dekoraciju u tapaciranju, uređenju i dekorisanju enterijera.